Yükseköğretim Kalite Kurulu öğrenci üyeliği için adaylık başvurusu duyurusu (Son Tarih 15 Mart 2019)

Yükseköğretim Kalite Kuruluna Öğrenci Üye Belirlenmesine İlişkin İlke ve Esaslar (https://bit.ly/2tCkTXo) uyarınca, öğrenci temsilcisi olarak üye seçilecektir.

Öğrenci Temsilcisi olarak üye olmak isteyen 3. sınıf ve üzeri lisans veya lisansüstü programlarda öğrenim gören Üniversitemiz öğrencilerinin; dilekçe ve ekinde öğrenci kimlik fotokopisi, niyet mektubu ve yükseköğretim alanında kalite güvencesi deneyimlerine ilişkin bilgi ve belgeleri, Rektörlüğümüz Genel Evrak birimine 15 Mart 2019 Cuma günü mesai bitimine kadar kayıt ettirerek başvurularını tamamlamaları gerekmektedir. Üniversitemiz Yönetim Kurulu tarafından başvurular arasından seçilecek bir üye adayının başvurusu Yükseköğretim Kalite Kurulu Öğrenci Temsilcisi kapsamında değerlendirilmek üzere Yükseköğretim Kalite Kurulu Başkanlığına gönderilecektir.

Yükseköğretim Kalite Kurulu tarafından alınacak karar çerçevesinde öğrencilerimiz bilgilendirilecektir.

Son Güncelleme Tarihi : 06.03.2019 15:57:34 Okunma Sayısı : 5666